Om Staut

STAUT tilbyr markedet den høyeste kompetansen og den beste servicen det er mulig å oppdrive i din bransje.

Samtidig har vi det bredeste utvalget av merker i vår butikk for at du skal finne det du leter etter på ett og samme sted. Vi ønsker at alle kunder som setter sine møkkete arbeidssko eller sine spisse italienske i vår butikk skal føle seg som den eneste personen der. Våre digitale handelskanaler skal sørge for at du får en god og dynamisk kundeopplevelse som hjelper deg som kunde å velge riktige produkter og sørger for at du blir godt fulgt opp helt til handelen er gjennomført og produktene er mottatt. Alt basert på behov, ønske og pris.

En familiedrevet bedrift

Med sin lange og brede erfaring har ekteparet Persvangen skapt en solid spesialforretning med et detaljert øye for service og kompetanse. – Våre konkurrenter skal virkelig føle at de til enhver tid ligger bak. Både med den nevnte service og kompetanse, men også på den teknologiske, systematiske og bærekraftige måten vi hele tiden strekker oss etter når det kommer til å sørge for arbeidernes viktigste verktøy, nemlig – arbeidstøy for skikkelig fagfolk, blir levert. Vi gleder oss hver eneste dag til å gå på jobb, gleder oss til en variert arbeidsdag full av små og store oppgaver og utfordringer, og ikke minst glede i møte med alle de fantastiske arbeidsfolka som er innom oss. Vi er ydmyke og takknemlige for at vi kan arbeide med det vi brenner for. Vi har staute holdninger, store visjoner, enorm bredde, godt humør og en herlig stemning.

Kjerneverdier

STAUT Ble i 2015 etablert for første gang og da i de 40 kvadratmeter store lokalene hos Oslo Kristne Senter på Kjeller. Oppstartens visjon var basert på at det skulle være mer et showroom der man kunne komme å se utvalgte produkter, prøve de og at varene skulle sendes direkte til kunden i etterkant, rett fra lager. Vi forsto raskt at vi ekskluderte en stor del av markedet ved å ikke ha en butikk, så 2 år senere etablerte vi en fullverdig STAUT butikk basert på vår eksisterende kundemasse, da drevet som en TOOLS butikk fra 2005 til 2015.

Oppsummert leverer STAUT arbeidsklær innenfor alle kategorier av pris og kvalitet innenfor flere aspekter når man tenker på arbeidstøy. STAUT leverer også synlighet for sine kunder ved å tilby LOGO løsninger som broderi og trykk. Vårt mål er at vi skal kunne hjelpe alle nye eller eksisterende kunder uavhengig av bransje.

Vi drives av å mestre vår oppgave overfor våre kunder. At vi gjennom våre kjerneverdier skaper en trygghet hos våre kunder og tar dem med på en behagelig kundereise fra det å være i kontakt med oss første gang, til å forbli gode STAUT ambassadører. Våre produkter ivaretar sikkerheten til våre kunder gjennom høy visibilitet produkter til bygg og anlegg, entreprenører innen VVS, EL og Bygg. Også til ledere og selgere som profilerer seg i sine markeder med vår profiltøy serie. Vi leverer annet materiell og tilbehør til messer og lignende etter avtale.

Våre staute medarbeidere

Anders Persvangen

Sjefen Sjøl

Telefon: 90288842
Epost: anders@stautas.no

Cathrine Persvangen

Salg -/ Produktsjef

Telefon: 95131105
Epost: cathrine@stautas.no

Gabriele Siaulutyte

PPE Medarbeider

Epost: post@stautas.no
Telefon: 63 80 00 01

Rebekka Bakken

PPE medarbeider

Epost: post@stautas.no
Telefon: 63 80 00 01

Mona Heskestad

PPE medarbeider

Epost: post@stautas.no
Telefon: 63 80 00 01

Stig Sørvig

Vaktmester og altmuligmann

Epost: post@stautas.no
Telefon: 63 80 00 01

Deg?

Akkurat nå søker vi markedets beste butikkselger. Du trenger ikke erfaring, men må ha den rette innstillingen og gode formuleringsevner.

STAUT er leverandør av